ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/1/18

Λακωνία: Δεν υπήρχε βάρδια στους Μολάους με αποτέλεσμα την καθυστέρηση του ασθενοφόρου σε τροχαίο


Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Λακωνία: Το Ασθενοφόρο Καθυστέρησε Μία Ώρα – Εγκλωβίστηκε Οδηγός Στο Αυτοκίνητό Του [Pics]
anemosradio.gr

Σε μικρό χρονικό διάστημα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων με 4 άνδρες, όπου απεγκλώβισαν τον οδηγό, καθώς και η αστυνομία. Το ασθενοφόρο όμως σύμφωνα με καταγγελίες, άργησε περίπου 1 ώρα να φτάσει στο σημείο...

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το βράδυ (10-01-2018) στον δρόμο από Μεταμόρφωση προς Ρειχιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 40χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να τουμπάρει και να εγκλωβιστεί στο όχημά του.

Σε μικρό χρονικό διάστημα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων με 4 άνδρες, όπου απεγκλώβισαν τον οδηγό, καθώς και η αστυνομία.

Το ασθενοφόρο όμως σύμφωνα με καταγγελίες, άργησε περίπου 1 ώρα να φτάσει στο σημείο, διότι δεν υπήρχε διαθέσιμο στο νομό Μολάων και έτσι ήρθε ασθενοφόρο από τη Νεάπολη και μάλιστα χωρίς τη συνοδεία γιατρού.

Οπότε οι πυροσβέστες έμειναν με τον τραυματισμένο οδηγό, τον έβαλαν σε ειδικό φορείο μεταφοράς, τον σκέπασαν με ισοθερμικές κουβέρτες και έμειναν μαζί του, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες ώστε να μην πάθει υποθερμία, μέχρι την ώρα που τον παρέλαβε ασθενοφόρο, για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Μολάων.


Πηγή: anemosradio.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews