ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/1/18

ΕΚΑΒ Σερρών: «Η ελευθερία έκφρασης είναι πολιτισμός και Συνταγματικό Δικαίωμα»


Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

ΕΚΑΒ Σερρών - «Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ »
infonews24.gr

Στις 8 Ιανουαρίου 2018 ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Καβάλας ζήτησε με επιστολή του από τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία να είναι προσεκτικοί με τη διαδικτυακή τους «συμπεριφορά», να μην εκθέτουν δημόσια το ΕΚΑΒ με τις αναρτήσεις τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να διεκδικούν τα όποια δικαιώματα, εργασιακά ή άλλα, θεωρούν ότι τους στερούνται δια της θεσμικής οδού που υπάρχει.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Σερρών « Η ΕΝΩΣΗ » Το οποίο καταγγέλλει τον Διευθυντή του τομέα Καβάλας κ. Αγγελόπουλο Θωμά για την προσπάθεια φίμωσης των εργαζομένων. Με τον τρόπο αυτό απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση των εργαζομένων.

Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και αυτού του είδους οι πρακτικές μας έχουν αφήσει προ πολλού. Καλούμε τον κ. Διευθυντή να αποσύρει το έγγραφο αυτό


Δημοσιεύτηκε 11/1/2018


Πηγή: infonews24.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews