ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/1/18

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ


Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Υπηρεσία,στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους Εκπαιδευτές για το έργο που επιτελούν, σε ολόκληρο το φάσμα εκπαιδευτικών υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας (Συνεχιζόμενη Κατάρτιση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΚΑΒ, Εκπαίδευση Κοινωνικών Ομάδων και Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιατρών, στην Επείγουσα Ιατρική) και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν με το ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό την προσφορά τους.


Στην σεμνή τελετή, παρευρέθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με τους Εκπαιδευτές, η Διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Άννα Ρούσσου, η Διευθύντρια Ιατρός ΙΕΚ ΕΚΑΒ, Αναστασία Ζυγούρα,η Διευθύντρια Ιατρός Έφη Κουτρούμπα και η Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαίδευσης Αποστολία Βουγιουκλή.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη διοικητική υποστήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Εκπαίδευσης, η Σούλα Γράδου, Βούλα Τσιολακάκη,Ελένη Τσατσανιά, Δημήτρης Βλαχονικολέας, Θεόδωρος Γιαννόπουλος και Νίκος Κορομηλάς χωρίς την πολύτιμη πραγματικά βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί καμία εκπαιδευτική διαδικασία.

Τέλος, το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον καθένα ξεχωριστά αλλά και ταυτόγχρονα όλους μαζί,τους Εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ, για την εξαίρετη δουλειά που κάνουν τα τελευταία χρόνια και πάνω απ’ όλα για το ήθος και τον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν σε κάθε εκπαιδευτική διαδικασία που λαμβάνει τόπο, υπό την αιγίδα του ΕΚΑΒ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους παρευρισκόμενους Εκπαιδευτές, Τάσο Αναγνώστου, Ευθύμη Αραβανή, Διονύση Αρβανιτάκη, Γιάννη Βαμβάκο, Λάμπρο Γεωργατσώνα, Απόστολο Δάμκαλη, Γιώργο Ζυγούρη, Γιώργο Καλτσούδα, Γιώργο Καρανταλή, Σπύρο Λαζούρα, Παντελή Μαυρόπουλο, Φώτη Μπαξεβάνη, Χριστίνα Νάκου, Θανάση Ντιντίφα, Στέλιο Ξενιάδη, Παντελή Παντολέων, Δημήτρη Τάγκα και Φώτη Πουλίκο καθώς βέβαια και σε όλους αυτούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω υπηρεσιακών αναγκών.


Τα πρόσωπα είναι πραγματικά πολλά, η ομάδα όμως είναι μία και δυνατή…
Facebook Εκπαίδευση ΕΚΑΒ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΜΥΝΗΜΑ: Ο ......ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΡΑΣΙ.......ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΣΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ (ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews