ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/1/18

Διασώστης ΕΚΑΒ Κρήτης Γ. Σωτηρόπουλος: «Να αλλάξουμε την κυκλοφοριακή μας συνείδηση και κουλτούρα», Βίντεο


Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018
EKABNews


«Να αλλάξουμε την κυκλοφοριακή μας συνείδηση και κουλτούρα»

«Αν ο ΒΟΑΚ είχε διαχωριστικό στηθαίο το τροχαίο στην Αγία Πελαγία δεν θα είχε αυτή την κατάληξη» τόνισε στον ΣΚΑι Κρήτης 92,1 και στην εκπομπή της Σώτιας Πεντεδήμου "Το στίγμα της ημέρας", ο διασώστης του ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Πάντα ωστόσο - πρόσθεσε - αυτά τα συμβάντα οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος, και έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε για να κάνουμε την απαραίτητη πρόληψη συλλογικά και συγκεντρωτικά. Σημείωσε ότι μεμονωμένες κινήσεις και δράσεις είναι μεν σημαντικές αλλά δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που θα έρθει μέσα από έναν φορέα και την σύμπραξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων και από την αλλαγή της οδηγικής μας συμπεριφοράς.

«Έχουμε ένα δρόμο χάλια και απαρχαιωμένο,  σε αυτό τον δρόμο δεν μπορούμε να τρέχουμε και να παραβιάζουμε τον ΚΟΚ. Πρέπει να οδηγούμε ώριμα και προσεκτικά, «Να αλλάξουμε την κυκλοφοριακή μας συνείδηση και κουλτούρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Να αλλάξουμε την κυκλοφοριακή μας συνείδηση και κουλτούρα»
ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92,1

Δημοσιεύτηκε στις 4 Ιαν 2018


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews