ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/1/18

Ρόδος: Όμορφες στιγμές πέρασαν οι εργαζόμενοι στην ετήσια χοροεσπερίδα


Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες - Όμορφες στιγμές πέρασαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ
topika-nea.gr

Γλέντι, χορός, φαγητό, κέφι και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ήταν τα χαρακτηριστικά της χθεσινής "μουσικής βραδιάς" στο Κέντρο «Μπρούσκο», στο Φαληράκι, που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και οι συνάδελφοί τους στις Πρώτες Βοήθειες. Αναμφίβολα ήταν κάποιες ευχάριστες στιγμές που πέρασαν οι εργαζόμενοι, ξεχνώντας έστω για λίγο το καθημερινό δύσκολο έργο τους.

Ανάμεσα στους παριστάμενους, ήταν ο  υποδιευθυντής κ. Δημητρόπουλος, ο υπεύθυνος κ. Τσιμπλέκας, ο  γιατρός κ. Καραταπάνης, η διοικητικός κυρία Σταματίου και φυσικά σύσσωμο το προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Απ΄ αυτή την όμορφη μουσική εκδήλωση και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε:Ο Αναπληρωτής Δ/ντης του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης-Ρόδου κος  Σπύρος Δημητρόπουλος
  Γράφτηκε από Θανάσης Απόκοτος

Δημοσιεύτηκε 14/1/2018

Πηγή: topika-nea.gr

Το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ρόδου

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews