ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/1/18

Ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων η «Απαγόρευση Δημόσιου Σχολιασμού από εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ»


Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Ο Βουλευτής της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κος Ιωάννης Σαρίδης κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων, σχετικά με την κοινοποίηση εγγράφου του Δ/ντη ΕΚΑΒ Καβάλας στους εργαζόμενους με το οποίο απαγορεύει τις δηλώσεις σε ΜΜΕ και απειλεί με κίνηση πειθαρχικών διαδικασιών και ρωτάει τον υπουργό Υγείας:

1. Υιοθετεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας το εν λόγω έγγραφο του προισταμένου Δ/νσης του ΕΚΑΒ Καβάλας;

1. Αν ναι, στις διατάξεις ποιών νόμων και κανονισμών προβλέπεται ο γενικός και καθολικός περιορισμός της δημόσιας κριτικής από πλευράς εργαζομένων, για υπηρεσιακά θέματα;

Θέμα: Απαγόρευση Δημόσιου Σχολιασμού από Εργαζόμενους του ΕΚΑΒ
Κόμμα: ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Ημερομηνία: 16/01/2018
Καταθέτοντες: Σαρίδης Ιωάννης
Υπουργεία: Υγείας
Υπουργοί: Ξανθός Ανδρέας (Υπουργός Υγείας)


Το έγγραφο
«Κοινοποίηση υπηρεσιακών θεμάτων σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ»

Με έγγραφο (Αρ. πρωτ. 111/9-1-2018) ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6 Καβάλας, Χειρουργός και πρώην συνδικαλιστής στο Κ.Υ. Πρίνου κος Θωμάς Αγγελόπουλος,  εφιστά την προσοχή και απαγορεύει, αναφορές, κρίσεις, επικρίσεις, σχόλια και σχολιασμούς που γίνονται δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης από τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ και αφορούν υπηρεσιακά θέματα και προβλήματα.
Εφόσον στο μέλλον εντοπιστούν παρόμοια φαινόμενα θα κινείται άμεσα πειθαρχική διαδικασία!
Και καταλήγει ο κύριος Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6 «Οι αναφορές που αφορούν διεκδικήσεις, αιτήματα, προβλήματα ή παράπονα γίνονται συντεταγμένα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες εντός του υπηρεσιακού χώρου».Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews