ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/1/18

Μοιράστηκαν σωστά τα ασθενοφόρα του ΤΑΡ;


Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Μοιράστηκαν σωστά τα ασθενοφόρα του ΤΑΡ;
proininews.gr

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και οι εκπρόσωποι του Διαδιατρικού Αγωγού Φυσικού Αερίου ΤΑΡ συμμετείχαν σε εκδήλωση για την παράδοση είκοσι ασθενοφόρων οχημάτων στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στην Πυλαία. Πρόκειται για το δεύτερο σκέλος συνολικής χορηγίας 33 ασθενοφόρων, μια προσφορά όπως αναφέρει ο ΤΑΡ προς το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο του διαπεριφερειακού προγράμματος «Προορισμός η προστασίας».

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής των ασθενοφόρων παραβρέθηκαν εκτός των άλλων ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος αλλά και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Θάσου – διευθυντής του ΕΚΑΒ στην Ανατολική Μακεδονία Θωμάς Αγγελόπουλος. Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής χειρονομίας και δωρεάς διατυπώνονται απορίες κατά πόσο τα ασθενοφόρα μοιράστηκαν σωστά στην ΑΜ, όπου ΕΚΑΒ υπάρχει εκτός από την Καβάλα και στη Δράμα καθώς και στην πόλη των Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέντε ασθενοφόρα μοιράστηκαν στις τρεις περιφερειακές ενότητες, δύο στη Δράμα (μία κινητή μονάδα κι ένα 4Χ4), δύο στις Σέρρες (μία κινητή μονάδα κι ένα 4Χ4) κι ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Καβάλας, μια κινητή μονάδα. Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος δέχεται κριτική διότι ως δραμινός στην καταγωγή φέρεται να ευνόησε κατά τη διανομή των ασθενοφόρων την περιφερειακή ενότητα Δράμας. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη προς τη διοίκηση του ΕΚΑΒ έγγραφο με παρόμοιο περιεχόμενο, από το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας.

Πηγή: proininews.gr

Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews