ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/1/18

Τη συνδρομή της Αστυνομίας χρειάστηκαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ Πύργου για την διακομιδή περιστατικού!


Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Αναδημοσίευση από patrisnews.com

Πύργος: Με… περιπολικό και ασθενοφόρο στο νοσοκομείο (VIDEO)
patrisnews.com


Τη συνδρομή της Αστυνομίας χρειάστηκαν χθες το βράδυ οι διασώστες του ΕΚΑΒ Πύργου, προκειμένου να γίνει απρόσκοπτα η διακομιδή ενός ασθενούς από την περιοχή της Μυρτιάς στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, ο οποίος αποδείχθηκε υπερβολικά… ζωηρός και επιθετικός…

Πύργος: Με… περιπολικό και ασθενοφόρο στο νοσοκομείο!
orttvgr

Δημοσιεύτηκε στις 3 Ιαν 2018

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο ασθενής ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και αντιδρούσε επιθετικά με ύβρεις προς τους διασώστες, χτυπώντας το εσωτερικό του ασθενοφόρου, παρά τις προσπάθειες  με συνέπεια οι διασώστες να μην μπορούν να εκτελέσουν το δρομολόγιο και να σταματήσουν κοντά στη διασταύρωση Βουνάργου, ζητώντας από το κέντρο να ειδοποιήσει άμεσα την Αστυνομία για να βοηθήσει. Τελικά, με τη συνδρομή της Αστυνομίας, ο διακομιζόμενος συνετίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Όπως τόνισε στην εφ. «Πατρίς» διασώστης του ΕΚΑΒ, όλοι οι συνάδελφοί του έρχονται  σχεδόν καθημερινά αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά, με συνέπεια να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα, ζητώντας από την πολιτεία να νομοθετήσει την ελάχιστη δυνατή προστασία του προσωπικού.

«Δεν γίνεται να καλούν για όλα το ΕΚΑΒ και να μη μας επιτρέπουν να κάνουμε τη δουλειά για την οποία είμαστε προορισμένοι, δηλαδή τα έκτακτα συμβάντα. Για παράδειγμα, στα περιστατικά μέθης στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες καλείται η αστυνομία διότι παραβιάζεται η νομοθεσία. Εδώ πάει πάντα το ΕΚΑΒ και συχνά πυκνά αδυνατεί να ανταποκριθεί, με αποτέλεσμα ο διασώστης να κινδυνεύει να γίνει νοσηλευόμενος από πιθανή βίαιη επίθεση», επισημάνθηκε στην εφ. «Πατρίς».

Πηγή: patrisnews.comAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews