ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/1/18

Διακομιδή με ασθενοφόρο με εξιτήριο για...κάταγμα άνω άκρου!-«Περιττές» οι μισές διακομιδές με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καταγγέλουν οι εργαζόμενοι, Βίντεο


Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης

Διακομιδή με ασθενοφόρο με εξιτήριο για...κάταγμα άνω άκρου! "Περιττές" οι μισές διακομιδές με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καταγγέλουν οι εργαζόμενοι (video)
kozani.tv

"Περιττές" είναι σε αρκετές περιπτώσεις οι μισές από τις διακομιδές που γίνονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετά από εξιτήρια από τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας. Το παραπάνω κατήγγειλε ο Πρόεδρος του Εργασιακού Παραρτήματος ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας ο οποίος μάλιστα υπογράμμισε πως σε αρκετές περιπτώσεις οι διοικήσεις των νοσοκομείων και οι γιατροί πιέζουν, μερικές φορές και ανορθόδοξα, στερώντας τα ασθενοφόρα από τα επείγοντα περιστατικά.

Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv

«Άχρηστες» οι μισές διακομιδές με ασθενοφόρα
kozanitv

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιαν 2018

Οι..περιττές διακομιδές ασθενών με εξιτήρια επιβαρύνουν το υποστελεχωμένο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας

Πηγή: kozani.tv
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews