ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/1/18

Σε λειτουργία η πρώτη κινητή μονάδα νεογνών στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων


Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

ΕΚΑΒ: Σε λειτουργία η πρώτη κινητή μονάδα νεογνών!
epiruspost.gr

Μία υπερσύγχρονη μονάδα για την διακομιδή νεογνών, προστέθηκε στον στόλο του ΕΚΑΒ Ηπείρου. Η μονάδα αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" κι έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό που υπήρχε μέχρι τώρα. Η παρουσίασή της έγινε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ από τον Διευθυντή της υπηρεσίας Βασίλη Παπαδιώτη και εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Η μονάδα αποτελεί ένα ιδιαίτερο χρήσιμο εργαλείο και θα επιλύσει προβλήματα που υπήρχαν μέχρι σήμερα. Φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη ασφάλεια νεογνών κατά την διακομιδή τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι διαθέτει και ενσωματωμένη θερμοκοιτίδα, κάτι που απουσίαζε παντελώς μέχρι σήμερα, όπου όταν απαιτούνταν κάτι τέτοιο χρησιμοποιούνταν οι θερμοκοιτίδες των νοσοκομείων.

Η κινητή μονάδα νεογνών ήταν απολύτως απαραίτητη για την περιοχή, λόγω και των συχνών διακομιδών που γίνονται προς την νεογνολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, η οποία καλύπτει ολόκληρη την Βορειοδυτική Ελλάδα αλλά πολύ συχνά εξυπηρετεί και τα επτάνησα.
Πηγή: epiruspost.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews