ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/1/18

Προχωρά ο διαγωνισμός για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας από την Περιφέρεια, Βίντεο


Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Προχωρά ο διαγωνισμός για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας από την Περιφέρεια
thessaliatv.gr

Συζητήσεις και με Πυροσβεστική-Αστυνομία για ανανέωση του εξοπλισμού

Ο προηγούμενος διαγωνισμός για την προμήθεια ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ μπορεί να είχε ακυρωθεί, αλλά ο τωρινός που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2014-2020 προχωρά. Αυτό ανέφερε σήμερα με δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, με τον διαγωνισμό να προχωρά προκειμένου να αγοραστούν δέκα ασθενοφόρα, ένα εξ αυτών 4x4, και δύο κινητές μονάδες υγείας, κόστους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Θεσσαλία Τηλεόραση

Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιαν 2018

O διαγωνισμός αφορά δύο περιφέρειες, τη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία, και δεν είναι πανελλαδικός. Από την πρώτη στιγμή εξάλλου ο κ. Αγοραστός είχε ζητήσει να γίνουν ξεχωριστοί διαγωνισμοί προκειμένου να είναι λιγότερες οι πιθανότητες για εμπόδια, αλλά και για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τις Περιφέρειες που είναι έτοιμες και να μην καθυστερούν εξαιτίας ολιγωριών άλλων δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, γίνονται και κινήσεις για την προμήθεια εξοπλισμού για την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Σημειώνοντας ότι ήδη υπάρχουν επαφές και με την ηγεσία των δύο Σωμάτων, ο κ. Αγοραστός σημείωσε ότι γίνονται κινήσεις για να διατεθούν και για τα δύο Σώματα συνολικά 1 εκατομμύριο ευρώ (500+500 χιλιάδες ευρώ), ώστε να χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα, όπως και για το ΕΚΑΒ, για την αγορά οχημάτων και άλλων αναγκαίων ειδών εξοπλισμού.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Πηγή: thessaliatv.gr


Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews