ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/1/18

Δωρεά υπερσύγχρονης ΚΙΜ Νεογνών στο ΕΚΑΒ Ηπείρου από το Ίδρυμα «Στ. Νιάρχος», Βίντεο


Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Δωρεά υπερσύγχρονης κινητής μονάδας νεογνών στο ΕΚΑΒ Ηπείρου από το Ίδρυμα «Στ. Νιάρχος»
epirusin.blogspot.com

Δώρισε στο τμήμα Ιωαννίνων υπερσύγχρονη μονάδα άμεσης επέμβασης εξοπλισμένη με θερμοκοιτίδα -  Από χορηγία του επίσης το νέο σύστημα τηλεπικοινωνίας αλλά και το ελικόπτερο που θα σταθμεύει στο Άκτιο

Μια μονάδα για την διακομιδή νεογνών που έλειπε από τις υπηρεσίες και τον εξοπλισμό της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, προστέθηκε στον στόλο του ΕΚΑΒ Ηπείρου. Η μονάδα αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κι έρχεται να καλύψει ένα κενό που δεν είχε να κάνει τόσο με το συγκεκριμένο τύπο οχημάτων όσο και με τον σημαντικό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ αφού το εν λόγω μηχάνημα αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Η τυπική παραλαβή και παρουσίαση του οχήματος έγινε από...
τον Διευθυντή της υπηρεσίας Βασίλη Παπαδιώτη και τον διασώστη εκ μέρους των εργαζομένων που παρέλαβε και έφερε το όχημα από την Αθήνα.

Την παρουσίαση του οχήματος έκανε ο κ. Παπαδιώτης μιλώντας για ένα αυτοκίνητο που αναβαθμίζει σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ΕΚΑΒ.
O Χαράλαμπος Βασιλειάδης εκ μέρους των εργαζομένων μίλησε για ένα σημαντικότατο όπλο στην φαρέτρα του ΕΚΑΒ της Ηπείρου. …
Παράλληλα, ο κ. Παπαδιώτης μίλησε για το σύστημα ΤΕΤΡΑ, το σύγχρονο σύστημα επικοινωνίας των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ με το κέντρο της υπηρεσίας του οποίου αρχίζει η εγκατάσταση, καθώς και για τους στόχους της υπηρεσίας για το 2018.

Δημοσιεύτηκε 26/1/2018


Μια σημαντική κινητή μονάδα διαθέτει πλέον το ΕΚΑΒ
epirustv1
Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιαν 2018About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews