ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/1/18

Σημαντική η προσφορά του Κέντρου Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, Βίντεο


Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Σημαντική η προσφορά του κέντρου αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ (video)
ert.gr

Μάχες με το χρόνο δίνει το προσωπικό του κέντρου συντονισμού αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, φέρνοντας σε πέρας αρκετές επιτυχείς αποστολές.

Στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας, με ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, 20 γιατροί και 30 διασώστες, ανταποκρίνονται καθημερινά στις ανάγκες που προκύπτουν, εξυπηρετώντας ασθενείς από κάθε γωνιά της χώρας.

3.000 περιστατικά εξυπηρέτησαν οι γιατροί και οι διασώστες του Τμήματος Αεροδιακομιδών ΕΚΑΒ μέσα στο 2016. Το 40% εξ αυτών αφορούσε νεογνά.


Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιαν 2018

Το συντονιστικό κέντρο έχει χρειαστεί να διαχειριστεί ταυτόχρονα πέντε διαφορετικά ιατρικά περιστατικά.

Μόνο η Ελλάδα και το Ισραήλ εκτελούν αεροδιακομιδές με αεροσκάφη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Απεριόριστη είναι η ευγνωμοσύνη των ανθρώπων εκείνων των οποίων η ζωή βρέθηκε στα χέρια του προσωπικού του ΕΚΑΒ, αλλά και των οικογενειών τους.
Γιατροί και διασώστες του τμήματος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ αισθάνονται αμέριστη συγκίνηση και υπερηφάνεια διαβάζοντας τις επιστολές τους.

Ρεπορτάζ: Νεφέλη Τζανετάκου

Πηγή: ert.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews