ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/1/18

Με τρία μόνο ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ στον νομό Ηλείας, Βίντεο ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Πάτρας


Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Συνέντευξη ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ-3 Πάτρας Γρηγόρης Μπαράκος

Πέθανε αβοήθητος επειδή το ασθενοφόρο άργησε να πάει μιάμιση ώρα (ΑΡΤ, 23/1/18)


Οργή από την οικογένεια του ηλικιωμένου. Ο Γρηγόρης Μπαράκος Διευθυντή ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδος στην εκπομπή Στη Φόρα με τον Φίλιππο Καμπούρη για την έλλειψη ασθενοφόρων, προσωπικού και την δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχος.


Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Όποιος έχει στοιχειώδη γνώση του τι εστί Γρηγόρης Μπαράκος, μετά δυσκολίας συγκρατείται να μην πνιγεί από τον εμετό που προκαλούν οι υποκριτικές οιμωγές του. Αν είχε τα κότσια να αναζητήσει τις ευθύνες για την κατάντια του ΕΚΑΒ, θα κοίταζε τον καθρέφτη του, καθότι ο ίδιος έχει αποκρύψει στοιχεία υπαλλήλων του προκειμένου να αποτρέψει καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους. Αποτελεί κολλοσιαίο σκάνδαλο το γεγονός ότι υπήρξε, πόσο μάλλον ότι παραμένει διευθυντής του ΕΚΑΒ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews