ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/1/18

Συνεχίζεται η καταβολή του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας μέχρι να ευθυγραμμιστεί με την ευρωπαϊκή νομοθεσία


Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Παροχή οδηγιών με εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών (2/1/2018), Γ. Χουλιαράκη για την συνέχιση καταβολής του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας μέχρι να ευθυγραμμιστεί με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Σε συνέχεια πολλών ερωτημάτων, σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 18 του ν.4354/2015 (Α΄176), σας πληροφορούμε ότι η αναφερόμενη στις ως άνω διατάξεις ημερομηνία, περί επιφύλαξης της επικείμενης ευθυγράμμισης του σχετικού καθεστώτος με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή νομοθεσία έως τις 31.12.2017, είναι ενδεικτική.

Συνεπώς, οι υπηρεσίες εκκαθάρισης των αποδοχών εξακολουθούν να καταβάλλουν το επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, στους δικαιούχους υπαλλήλους στο ίδιο ύψος, με τους ίδιους όρους και τις ίδιες προϋποθέσεις.


Δείτε την εγκύκλιο εδώ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews