ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/1/18

ΠΟΕΔΗΝ: Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ απαγορεύει στους εργαζόμενους να αναδεικνύουν προβλήματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης


Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Δελτίο Τύπου: Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ απαγορεύει στους εργαζόμενους να αναδεικνύουν προβλήματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

 Αθήνα 17/1/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΔΗΝ


Η Διοίκηση του ΕΚΑΒ απαγορεύει στους εργαζόμενους να αναδεικνύουν προβλήματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
• Δείτε τι αποφασίζει και διατάσσει η Διοίκηση του ΕΚΑΒ
• Τι πρέπει να πούμε για τον κο Πολάκη που διαπομπεύει τους πάντες από το facebook. Τι Δημοκρατία έχουμε; Θέλουν να μας κλείσουν τα στόματα.
Τι έχουν πει κατ’ επανάληψη ο Αν. Υπουργός Υγείας, ο κος Καρανίκας και εσχάτως η σύζυγος του Πρωθυπουργού;

Όταν τα λένε οι συγκεκριμένοι φίλοι και σύζυγος Πρωθυπουργού σημαίνει ότι στην ίδια κατεύθυνση βρίσκεται ο κος Τσίπρας. «Πήραμε λένε την Κυβέρνηση όχι όμως την εξουσία, το Κράτος». Τι ψάχνει λοιπόν η Κυβέρνηση μετά τις κυβερνητικές καρέκλες; Να καταλάβει το Κράτος, την εξουσία.
Πώς;
Όποιος αντιδράει, διαμαρτύρεται για τις Μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζουν, διαπομπεύεται δημόσια, θεωρείται ότι καθοδηγείται από τα συμφέροντα, λοιδορείται, τον αποκαλούν προβοκάτορα, παρακράτος, ότι τα παίρνει και άλλες τέτοιες αρλούμπες. Πρώτος και καλύτερος ο κος Πολάκης.
Η Κυβέρνηση του τόπου μας δεν αντέχει την κριτική στο Κυβερνητικό έργο. Ούτε ψήλος στο κόρφο της τα συνταγματικά Δημοκρατικά δικαιώματα, οι δημοκρατικές ελευθερίες των πολιτών. Μας απαγορεύουν το δικαίωμα να εκφράζουμε δημόσια την άποψή μας.

Κοιτάξτε τι έγινε!!!
Κατ’ εντολή Πολάκη και της Διοίκησης του ΕΚΑΒ, ο Προϊστάμενος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Καβάλας το τερμάτισε.

Εξέδωσε απόφαση προς όλο το Προσωπικό της 6ης περιφέρειας ΕΚΑΒ, με θέμα Κοινοποίηση υπηρεσιακών θεμάτων σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ.
Τι λέει:
«Σας εφιστούμε την προσοχή ότι αναφορές, κρίσεις, επικρίσεις, σχόλια και σχολιασμού που γίνονται δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ και αφορούν υπηρεσιακά θέματα και προβλήματα απαγορεύονται αυστηρά.
Εφόσον στο μέλλον εντοπιστούν παρόμοια φαινόμενα θα κινείται άμεσα πειθαρχική διαδικασία.
Οι αναφορές που αφορούν διεκδικήσεις, αιτήματα, προβλήματα ή παράπονα γίνονται συντεταγμένα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες εντός του υπηρεσιακού χώρου».

Αν είναι δυνατόν τι άλλο θα ζήσουμε; Δεν μας επιτρέπουν να έχουμε το δικαίωμα αναρτήσεων που κάνουν δημόσια κριτική στο έργο της κυβέρνησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούμε μόνο να αποθεώνουμε την Κυβέρνηση από το facebook. Αυτά θυμίζουν νοοτροπίες Κυβερνήσεων ολοκληρωτικών καθεστώτων. Όχι Δημοκρατίες.

Τι έχουν να πουν εκεί στη Διοίκηση του ΕΚΑΒ για τις μεσονύκτιες αναρτήσεις στο facebook του Αν. Υπουργό Υγείας που βρίζει τους πάντες;

Σας κοινοποιούμε τη σχετική απαγόρευση του ΕΚΑΒ.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews