ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/1/18

Το ΕΚΑΒ Πιερίας επισκέφθηκε η βουλευτής Μπέττυ Σκούφα


Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Επίσκεψη της Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα στο ΕΚΑΒ Πιερίας
pieria.tv

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα στο ΕΚΑΒ.

Εκεί, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη κ. Χαρίση Δέσποινα και τους υπόλοιπους εργαζόμενους για τη δομή, τη σύνθεση και τα τρέχοντα προβλήματα.

Μεταξύ άλλων κατατέθηκε ο προβληματισμός των εργαζομένων και η διαφοροποιημένη βούλησή τους, όσον αφορά τη σχεδιαζόμενη δημιουργία ενός κέντρου επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, κέντρο που επιχειρείται να εποπτεύει όλους τους όμορους νομούς. Τονίστηκε ακόμη η αναγκαιότητα υπογραφής σύμβασης με την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίον ΑΕ.»  καθώς και η αντίστοιχη απαραίτητη δημιουργία και στελέχωση θέσεων εργασίας, προκειμένου τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να επιτελούν ακόμη πιο αποτελεσματικά το έργο τους στην ΠΑΘΕ και τις νεοκατασκευασθείσες σήραγγες του αυτοκινητόδρομου.

Η βουλεύτρια, αναγνωρίζοντας ότι τα πληρώματα του ΕΚΑΒ αποτελούν ανθρώπινο δυναμικό που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της υγείας και αντιλαμβανόμενη την αγάπη και την προσήλωση των εργαζομένων στο λειτούργημα που επιτελούν, δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα στα αρμόδια υπουργεία και πρότεινε -με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων- να υπάρξει ειδική συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων, με ειδικό θέμα την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα και περίθαλψη.

Δημοσιεύτηκε 4/1/2018

Πηγή: pieria.tv


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews