ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/1/18

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Ναυπλίου


Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ στον Τομέα ΕΚΑΒ Ναυπλίου. Στην εκδήλωση, την οποία οργάνωσε η τριμελής επιτροπή (Σπύρος Τσιάμης, Βασίλης Οψιμούλης και Νίκος Νικόπουλος), παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι του τομέα και αντιπροσωπεία του σωματείου αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιώργο Μαθιόπουλο, γενικό γραμματέα Αλέξη Κιτσόπουλο, ταμία Νίκο Μαρκόπουλο και αν. ταμία Γιώτα Καρατουλιώτη.
Το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
parapolitikaargolida.gr

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αργολίδας έκοψε σήμερα το πρωί την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η λιτή εκδηλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο κτίριο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στην Αγία Τριάδα του Δήμου Ναυπλιέων.

Το προεδρείο του Σωματείου ευχήθηκε σε όλους τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Αργολίδας υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους και τη νέα χρόνια με λιγότερα έως και καθόλου ατυχήματα.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews