ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/1/18

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο σωματείου-Συνάντηση με τον Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ


Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018
EKABNews


Αθήνα 08-01-2018
Αρ. πρωτ.: 006


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο σωματείου-Συνάντηση με τον Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ.

Σήμερα 8/1/2018 στην Κ.Υ. του ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου με θέμα: «Κατανομή νέων ασθενοφόρων οχημάτων».
Το σωματείο βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να επισημάνει για ακόμη φορά την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει το ΕΚΑΒ από την έλλειψη σύγχρονων ασθενοφόρων οχημάτων. Σε καθημερινή βάση, ακινητοποιούνται οχήματα από βλάβες, με αποτέλεσμα τόσο την δυσχερή επιχειρησιακή ετοιμότητα του ΕΚΑΒ καθώς μειώνεται ο αριθμός τους με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται οι πολίτες, όσο και την μεγάλη ταλαιπωρία των διασωστών που αναγκάζονται να μετακινούνται μεγάλες αποστάσεις καθημερινά και σε διαφορετικούς τομείς για να αναλάβουν υπηρεσία. Επίσης λόγω της παλαιότητας του εξοπλισμού (φορεία, καρέκλες κ.α.) οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι είναι εκτεθειμένοι σε ατυχήματα. Το θέμα τέθηκε και στην συνάντηση με τον Αν. υπουργό Υγείας κο Π. Πολάκη, η οποία έγινε στις 21/12/2017, στην οποία ζητήσαμε την αντικατάσταση όλων των ασθενοφόρων οχημάτων που επιχειρούν στους τομείς του ΕΚΑΒ και τα οποία έχουν ξεπεράσει την δεκαπενταετία.
Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κο Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κο Μιλτιάδη Μυλωνά κατά την διάρκεια της οποίας μας δήλωσαν ότι θα καταβληθεί προσπάθεια εκ μέρους τους να καλυφθούν όλοι οι τομείς με νέα σύγχρονα ασθενοφόρα  χωρίς όμως  να δεσμευτούν για το σύνολο των τομέων.
Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ θεωρεί επιτακτική και αναγκαία την κάλυψη όλων των τομέων με σύγχρονα ασθενοφόρα οχήματα. Θα παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση την διαδικασία κατανομής και δεν θα υποχωρήσουμε στο καθολικό αίτημα των εργαζομένων για την πλήρη κάλυψη όλων των τομέων του ΕΚΑΒ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο Πρόεδρος                        Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος        Κιτσόπουλος ΑλέξιοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews