ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/1/18

Εκπαίδευση πολιτών στο ΕΚΑΒ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

ΕΚΑΒ 7ΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ -  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΘΕΜΑ: « Εκπαίδευση πολιτών στο ΕΚΑΒ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»    

Το ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών  και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, διοργάνωσε με επιτυχία την Πέμπτη 18  και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 (πρώτη και δεύτερη ενότητα, αντίστοιχα) στο κτίριο Διοίκησής του (Γ. Χατζηκώστα 1 - Ιωάννινα) εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα                                                          « Πρώτες Βοήθειες για τον Πολίτη – Επείγουσες Καταστάσεις – Αρχική Εκτίμηση - Αντιμετώπιση».
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους συμπολίτες μας για την συμμετοχή τους και το αμέριστο ενδιαφέρον τους, με την διαβεβαίωση πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο σε μηνιαία βάση τόσο στην έδρα του Παραρτήματος  όσο και στους τομείς ευθύνης του


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews