ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/1/18

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ στο Γυμνάσιο Αμφιλοχίας


Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΟΥΤΡΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ
agriniosite.gr

ΛΟΥΤΡΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ/ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ!

Εκτός από τη κρίσιμη για τη δημόσια υγεία και κοινωνική ασφάλεια επιχειρησιακή δράση του  ΕΚΑΒ, βασική προτεραιότητα αποτελεί η δράση στο τομέα της εκπαίδευσης των επαγγελματικών και των κοινωνικών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό διασώστες του ΕΚΑΒ Αγρινίου και Αμφιλοχίας παρέδωσαν μαθήματα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης σε παιδιά του σχολείου Λουτρού Αμφιλοχίας, προκειμένου όλοι να γνωρίζουν πως πρέπει να αντιμετωπίζουν ένα έκτακτο περιστατικό υγείας, με την προσφορά των πρώτων βοηθειών.Οι διασώστες επισημαίνουν πόσο σημαντική είναι αυτή η βοήθεια στον ασθενή, ενώ έγινε και ιδιαίτερη αναφορά στους κινδύνους που διατρέχουν έφηβοι και ενήλικες .Την επιμέλεια της εκπαίδευσης είχαν οι  Τσιόλη Θεοδώρα. Κοφτέρης Κωνσταντίνος, Πλιάτσικας Νικόλαος και ο Θεοχ. Τσεκούρας.
Πηγή: agriniosite.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews