ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/1/18

Δ/ντης ΕΚΑΒ Καβάλας: Απαγορεύονται τα σχόλια και οι δηλώσεις-Απειλές για πειθαρχικές διαδικασίες!

Ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ 6 (Καβάλας, Δράμας και Σερρών) κος Θωμάς Αγγελόπουλος

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018
EKABNews

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που θυμίζουν άλλες εποχές από κάποιους Δ/ντες του ΕΚΑΒ. Μετά το «Εφιστούμε την προσοχή (!) σε συνεντεύξεις και δημοσιεύσεις σε ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και «Τα στρατιωτικά προσκλητήρια»  από τον Δ/ντη του ΕΚΑΒ 9 έχουμε τώρα τις  απαγορεύσεις σχολίων σε ΜΜΕ και απειλές με πειθαρχικές διαδικασίες για τους παραβάτες εργαζόμεους.

Το έγγραφο
Κοινοποίηση υπηρεσιακών θεμάτων σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ.

Με έγγραφο (Αρ. πρωτ. 111/9-1-2018) ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6 Καβάλας, Χειρουργός και πρώην συνδικαλιστής στο Κ.Υ. Πρίνου κος Θωμάς Αγγελόπουλος,  εφιστά την προσοχή και απαγορεύει, αναφορές, κρίσεις, επικρίσεις, σχόλια και σχολιασμούς που γίνονται δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσης από τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ και αφορούν υπηρεσιακά θέματα και προβλήματα.
Εφόσον στο μέλλον εντοπιστούν παρόμοια φαινόμενα θα κινείται άμεσα πειθαρχική διαδικασία!
Και καταλήγει ο κύριος Δ/ντης του ΕΚΑΒ-6 «Οι αναφορές που αφορούν διεκδικήσεις, αιτήματα, προβλήματα ή παράπονα γίνονται συντεταγμένα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες εντός του υπηρεσιακού χώρου».
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Στείλτε την επιστολή στο γραφείο του Πρωθυπουργού και ρωτήστε τον, εάν έχουμε δημοκρατία, η εάν αναβιώνει στις μέρες μας ο Σταλινικός φασισμός, γιατί έχει χαθεί και το μέτρο από ορισμένους δήθεν αριστερούς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews