ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/2/18

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων του ΕΚΑΒ έκοψε την πίτα για το 2018, Βίντεο


Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΚΑΒ-166 έκοψε την Κυριακή στις 11:00 π.μ. στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2018. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ. 


Μετά του σύντομους χαιρετισμούς από τους δύο προέδρους, τον Θανάση Πάλλα και τον Γιώργο Μαθιόπουλο, απονεμήθηκαν ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ αναμνηστικές πλακέτες. (Θα ακολουθήσει ξεχωριστό δημοσίευμα). Ο Λάμπρος Υφαντής και ο πρόεδρος Θανάσης Πάλλας κόβουν την βασιλόπιτα


To Video είναι από το Facebook Ιωάννης Φωτεινιάς


Ακολούθησε Γενική Συνέλευση στην οποία, με συνοπτικές διαδικασίες, αναδείχθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο.Ο Κώστας Αγγελόπουλος ανακοινώνει το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Οι συνταξιούχοι Εκαβίτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να θυμηθούν τις εργασιακέ ημέρες, με τις κακές και καλές στιγμές πολλών χρόνων.

Μετά τον καφέ και την κοπή της πίτας ακολούθησε φαγοπότι με μεζεδάκι, κρασάκι και τσίπουρο ανανεώνοντας με αυτόν τον τρόπο το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου.

Το EKABNews εύχεται καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους συνταξιούχους ΕΚΑΒΙΤΕΣ.

Ο Ανδρέας Κοκμοτός και ο Κώστας Αγγελόπουλος μαζεύουν τις ετήσιες συνδρομές για τον σύλλογο.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews