ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/2/18

Συνάντηση του Διευθυντή ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας με τον Δήμαρχο Πρέβεζας
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

Συζήτησαν την ανάγκη μετεγκατάστασης του ΕΚΑΒ Πρέβεζας και την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο.

Συνάντηση του Διευθυντή ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας με τον Δήμαρχο Πρέβεζας
pamepreveza.gr

Η ανάγκη εξεύρεσης νέου χώρου προκειμένου να εγκατασταθεί το ΕΚΑΒ Πρέβεζας, αλλά και η εγκατάσταση του νέου τομέα του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο, πριν από το Καλοκαίρι, ήταν μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλη και ο Διευθυντής ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας (Ηπείρου, Λευκάδας, Κέρκυρας) Βασίλειος Παπαδιώτης.

Ο κ. Παπαδιώτης συζήτησε με τον κ. Μπαΐλη μια σειρά από θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς του ΕΚΑΒ και αφορούν την ενίσχυση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του τόσο στην Πρέβεζα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, έγινε αναφορά στην άμεση ανάγκη εξεύρεσης χώρου για την εγκατάσταση του ΕΚΑΒ της Πρέβεζας (δεδομένου ότι οι υπάρχουσες υποδομές δεν μπορούν να καλύψουν πλέον τις ανάγκες της μονάδας) ενώ ο κ. Παπαδιώτης ενημέρωσε τον κ.Μπαΐλη και για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί για την ενίσχυση της με προσωπικό κατά την διάρκεια και της φετινής θερινής περιόδου έτσι ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της παραλιακής ζώνης.

Επίσης ο Διευθυντής της 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ ζήτησε την συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας στην προετοιμασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την δημιουργία βάσης αεροδιακομιδών στο Ακτιο (η οποία έχει εξαγγελθεί από το Υπουργείο Υγείας)  καθώς και  την πρόοδο των εργασιών για την εγκατάσταση μόνιμου τομέα ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο που αναμένεται να ξεκινήσει  πριν την έναρξη της θερινής περιόδου.

Ο κ. Μπαΐλης  ευχαρίστησε τον κ. Παπαδιώτη για την επίσκεψή του και την  αναλυτική ενημέρωση διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος θα καταβάλλει  κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση του πολύ σημαντικού έργου που επιτελεί το ΕΚΑΒ.

Πηγή: pamepreveza.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews