ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/2/18

Δωρεάν παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ από τον Δήμο Θερμαϊκού


Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
voria.gr

Η μετεγκατάσταση των 12 ατόμων, εργαζομένων του ΕΚΑΒ, στο χώρο πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2018 και ήρθε να δώσει λύση στο πρόβλημα στέγασης

Σε παραχώρηση δημοτικού ισόγειου χώρου, άνευ ανταλλάγματος, προέβη η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού, προκειμένου να  εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας και ο οποίος στεγάζεται στην Περαία, επί της οδού Ανθέων.

Η μετεγκατάσταση των 12 ατόμων, εργαζομένων του ΕΚΑΒ, στο συγκεκριμένο χώρο πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2018 και ήρθε να δώσει λύση στο πρόβλημα στέγασης, που αντιμετώπιζαν και το οποίο δυσχέραινε το λειτούργημα, που επιτελούν. Το κτίριο περιβάλει αύλειος χώρος, όπου είναι εφικτή η στάθμευση των ασθενοφόρων, τα οποία προσφέρουν συνεχόμενη 24ωρη κάλυψη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Θερμαϊκού.

Επισημαίνοντας τη λειτουργικότητα της κτιριακής δομής και τη συνεισφορά αυτού στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και κατ’ επέκταση, στη συνολική ποιότητα της προσφοράς, η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ, κα Τσιούπα, δήλωσε πως «η παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου έρχεται να καλύψει βασικές ανάγκες της Υπηρεσίας μας και μαρτυρά την άριστη συνεργασία, που διαπνέει τις σχέσεις ΕΚΑΒ και Δημοτικής αρχής».

«Η προθυμία εξυπηρέτησης από μεριάς του Δημάρχου, κ. Μαυρομάτη και επίλυσης τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν, δεν είναι πρώτη φορά που επιδεικνύεται και οφείλω να το αναγνωρίσω, ευχαριστώντας τον θερμά. Η προθυμία αυτή βέβαια είναι αμφίδρομη, με το ΕΚΑΒ να είναι παρόν σε κάθε περίπτωση, που κρίνεται σημαντική και επιζητάται η παρουσία του. Εύχομαι, ελπίζω και πιστεύω η αγαστή αυτή συνεργασία να συνεχιστεί προς όφελος όλων των μελών της κοινωνίας του Δήμου Θερμαϊκού», σημείωσε.

Πηγή: voria.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews