ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/2/18

«Ώρα αιχμής»: Ο πρόεδρος του σωματείου ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας Θ. Σαραφίδης με τον αντιπρόεδρο κ. Μ. Μυλωνά, Βίντεο


Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

Πρόεδρος Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης
Το 2013 κάναμε 9.500 περιστατικά, το 2014 κάναμε 14.000, το 2015 κάναμε 16.000 περιστατικά.
Η ανθρώπινη ζωή δεν διαιρείται.

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΚΑΒ κος Μιλτιάδης Μυλωνάς
Υπάρχουν πολλά κενά στην Δυτική Μακεδονία τα οποία θα καλυφθούν μέσα στο 2018!
Προσπαθούμε μέσω ΟΑΕΔ, ΑΕΜΥ και ΚΕΕΛΠΝΟ να προσλάβουμε με συμβάσεις για να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια. Ο τρόπος πρόσληψης είναι «τα μαγειρέματα» που γίνονται μέχρι να φύγουμε από τα μνημόνια.

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση και αντιπαράθεση του πρόεδρου του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης και του Μίλτου Μυλωνά, αντιπρόεδρου ΕΚΑΒ στην εκπομπή “ώρα αιχμής” της τηλεόρασης του FLASH και τη Φωτεινή Ηλιάδου (video)
kozani.tv

ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ 01_02_18 EKAB
Flash-tv
Δημοσιεύτηκε στις 1 Φεβ 2018

Πηγή: kozani.tvAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. ΈΝΑ περιστατικό στο κέντρο της πόλης 30 λεπτά, ένα επείγον περιστατικο διακομιδή σε κεντρικό νοσοκομείο 100 χλμ απόσταση (χ2 συν την παράδωση και την επιστροφή) σύνολο τρίς με τρισήμιση ώρες στη καλύτερη. Δύο περιστατικά, άρα καθόσταστε. Τα επείγοντα περιστατικά του ΕΚΑΒ δεν μπορούν να μετρηθούν με νούμερα. Δεν λέμε ένα περιστατικό. Το Δ.Σ. του εκαβ έχει κάνει αποδεκτό το αμερικάνικο PHTLS που αναφέρει και την "περίσταση". Η περίσταση λοιπόν αφορά όλες αυτές τις ιδιομορφίες που εμφανίζονται στα επείγοντα. Στο 99.999999999999% των δευτερογενών δεν υπάρχουν αυτές οι ιδιομορφίες και γιαυτό δεν μπορουν να συγκριθούν τα δευτερογενή με τα επείγοντα και εκλαμβάνονται ως άλλο αντικείμενο απο τα ανοίστιχα εκαβ του δυτικού κόσμου. Και φυσικά το ασθενοφόρο που αναλαμβάνει βάρδια για τα επείγοντα σε καμία περιπτωση δεν εμπλέκετε με δευτερογενή. ΨΑΞΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν είδα διάλογο αλλά μονόλογο ενός αντιπροέδρου. Αναφέρθηκε σε νέο κτίριο... αλλά σε αυτό δεν είχε συμμετοχή! Αναφέρθηκε σε νέα ασθενοφόρα.. αλλά αυτά προήλθαν από διαγωνισμό προηγούμενων διοικήσεων... όπως κι εκείνα του ΓΝ Φλώρινας.Για να λυθεί το πρόβλημα με τις δευτερογενείς διακομιδές, ΘΑ συζητήσουμε και ΘΑ προσλάβουμε γιατρούς κατάλληλων ειδικοτήτων..αλλά στο τέλος ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ και προσλήψεις πληρωμάτων το 2018!!! Δεν κατάλαβα το πλάνο...Ααα..και για κάτι ποντίκια που εμφανίστηκαν βράδυ και αναφέρθηκαν...το πρωί! Αυτός ήταν ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ! Γιατί για διάλογο στο τραπέζι με εκλεγμένους εκπροσώπους εργαζομένων ούτε συζήτηση (βλέπε: αριστερά!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews