ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/2/18

Την ετήσια πίτα έκοψε το ΕΚΑΒ Εύβοιας


Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

Στις  2 Φεβρουαρίου 2018 το Ε.Κ.Α.Β. της Εύβοιας έκοψε στην Χαλκίδα  την ετήσια πίτα του. Αυτό  ήταν μια αφορμή για να βρεθούν όλοι οι Διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Ευβοίας από το Βορά έως το Νότο από την Ιστιαία την Χαλκίδα  την Κύμη και την Κάρυστο,  όλοι αυτοί που στέκονται νυχθημερόν δίπλα στην Κοινωνία, στηρίζοντας παράλληλα την Δημόσια Υγεία.

Ήταν μια ευκαιρία να γνωριστούν και οι καινούργιοι με τους παλιούς και οι παλιοί να ξαναβρεθούν, καθότι τα 2 τελευταία χρόνια οι Διασώστες στο Νησί μας αυξήθηκαν από 52 έγιναν 64 και τα Ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β  από 11 έχουν γίνει 18.

Το παρόν στην κοπή της πίτας έδωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Κ. Καρακατσιανόπουλος, θέλοντας με αυτό το τρόπο να συγχαρεί τον κάθε Διάσωστή της Εύβοιας ξεχωριστά, για το σοβαρό και πολύτιμο έργο που παρέχουν σε κάθε άνθρωπο, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι υπηρεσία τους το αναγνωρίζει και τόνισε ιδιαίτερα ότι ο σκοπός του Ε.Κ.Α.Β είναι η άμεση και αποτελεσματική Προνοσοκομειακή Φροντίδα προς όλους ανεξαιρέτως. Παράλληλα τους ευχαρίστησε γιατί παρά την ανηλεή επίθεση και την στοχοποίηση της Δημόσιας Υγείας από τα Μνημόνια, κράτησαν όρθιο το σύστημα σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στην  Δημόσια Υγεία.

Ενημέρωσε δε ότι :

• Σχεδιάζεται η μεταφορά του Ε.Κ.Α.Β Χαλκίδας σε καινούργιο χώρο, ο οποίος θα είναι επιχειρησιακά αποτελεσματικότερος και δεν θα είναι εγκλωβισμένο στο κέντρο της πόλης.

• Η Εύβοια ενισχύεται με 4 Ασθενοφόρα από τη Δωρεά του Ιδρύματος  Σταύρος Νιάρχος, 1  Ασθενοφόρο 4Χ4 για την Κάρυστο, 1 Ασθενοφόρο μικρού όγκου στην Κύμη και 2 Ασθενοφόρα στην Χαλκίδα (1 Κινητή Ιατρική Μονάδα και 1 Ασθενοφόρο Επειγόντων)

• Επίκειται σε πολύ σύντομο χρόνο να ανοίξει η βάση του Ε.Κ.Α.Β στο Αλιβέρι μιας και βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης της.

Τόνισε ότι υπάρχει εξαιρετική συνεργασία Κεντρικής  Υπηρεσίας  με τον Τομέα και ευχαρίστησε και συνεχάρη  τον Υπεύθυνο Δομών του Ε.Κ.Α.Β στην Εύβοια Νίκο Κόκκο για το σημαντικό έργο που γίνεται στην Εύβοια. ενώ επεσήμανε  ότι οι Διασώστες στην Εύβοια έχουν ανεβάσει με την δουλειά τους και το ήθος  τους πολύ ψηλά το πήχη δίνοντας το  παράδειγμα και σε άλλους.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν και τίμησαν ο Διοικητής  των Νοσοκομείων Χαλκίδας – Καρύστου & Κύμης Παναγιώτης Τζαφέρος, λέγοντας ότι ο χώρος της Υγείας είναι ένας και κοινός.

Επίσης τον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Χαλκίδας εκπροσώπησε ο κος  Γαληνός Λαουτάρης  ο οποίος δήλωσε  ότι “υποκλινόμαστε μπροστά το έργο που παρέχουν  οι Διασώστες  του Ε.Κ.Α.Β ”.


Η βραδιά συνεχίστηκε  με  διασκέδαση μέσα σε ένα πολύ ζεστό και καλό κλίμα μέχρι νωρίς το πρωί και δόθηκε νέο  ραντεβού για του χρόνου και γιατί όχι και νωρίτερα .

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews