ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/2/18

ΠΟΠ ΕΚΑΒ: Επιστροφή Ιατρών στον Υγειονομικό σχηματισμό μετά από διακομιδήΠαρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews


Επιστροφή Ιατρών στον Υγειονομικό σχηματισμό μετά από διακομιδή

Με ικανοποίηση βλέπουμε το Υπ’ Αριθμ 1332 στις 6/2/2018 έγγραφο της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κα. Τσιούπα Αγγελική, όπου ουσιαστικά τοποθετεί το θέμα τις «Επιστροφής των Ιατρών» στην σωστή και νόμιμη βάση του.
Είμαστε βέβαιοι πως  στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να συνταχθούν και οι υπόλοιποι Διευθυντές των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ για να υπάρξει επιτέλους ομοιόμορφη και ορθή λειτουργία του ΕΚΑΒ πανελλαδικά.
Από την πλευρά μας, σας ενημερώνουμε πως σε συνάντηση που επίκειται με αρκετούς από τους Διοικητές των ΥΠΕ πανελλαδικά, θα συνδράμουμε για την υλοποίηση της προσπάθειας της Διευθύντριας του ΕΚΑΒ2,  η οποία μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. 

Με Τιμή

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η επιστολή της Δ/ντριας ΕΚΑΒ-2Πηγή: popekab.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews