ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/2/18

Ο «τζάμπας» ζει στη Βρετανία - Προσποιήθηκε έμφραγμα για μια δωρεάν κούρσα με ασθενοφόροΠαρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

Ο «τζάμπας» ζει στη Βρετανία - Προσποιήθηκε έμφραγμα για μια δωρεάν κούρσα με ασθενοφόρο
athensvoice.gr

Στο νοσοκομείο ο άνδρας σηκώθηκε από το φορείο και μπήκε όρθιος στο κτίριο

EPA/WILL OLIVER
Newsroom

Αγνώστων στοιχείων άνδρας επικοινώνησε με την υπηρεσία ασθενοφόρων της περιοχής Νορθ Γουέστ στη Βρετανία και δήλωσε αδιαθεσία και ότι δεν ένιωθε τα πόδια του.

Οι διασώστες εκτίμησαν ότι ενδεχομένως ο «ασθενής» να αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα με το κυκλοφορικό του ή ότι έχει υποστεί έμφραγμα. Εστάλη αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον άνδρα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Μόλις το ασθενοφόρο έφτασε στο νοσοκομείο ο άνδρας σηκώθηκε από το φορείο και μπήκε όρθιος στο κτήριο λέγοντας κυνικά στο πλήρωμα του ασθενοφόρου ότι νιώθει μια χαρά και ότι το μόνο που ήθελε ήταν να επισκεφθεί έναν φίλο του τζάμπα.

«Τον πήγαμε στο νοσοκομείο και τότε αυτός σηκώθηκε όρθιος και έφυγε. Μας είπε μέσα στα μούτρα μας ότι το σκηνοθέτησε το όλο σκηνικό απλά γιατί ήθελε μια δωρεάν κούρσα» δήλωσε το ένα από τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου.

Δεν επιβλήθηκαν κάποιες κυρώσεις παρά το γεγονός ότι απασχόλησε ένα ασθενοφόρο που θα ήταν χρήσιμο για κάποιο άλλο αληθινό περιστατικό

Πηγή: athensvoice.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews