ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/2/18

Συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου ΕΚΑΒ Θράκης είχε ο Αναστάσιος ΔημοσχάκηςΔευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

Συνάντηση με το Προεδρείο του ΕΚΑΒ είχε ο Αναστάσιος Δημοσχάκης
thrakikiagora.gr

Συνάντηση και ενημερωτική κουβέντα είχε ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης, την Παρασκευή (17/2) με το Προεδρείο και τα μέλη του Δ.Σ του ΕΚΑΒ Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Κακαλίδη Πασχάλη και Κανατζιάν Νικηφόρο.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Δημοσχάκης ανέφερε τα εξής: «Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ αποτελούν αγωνιστές της πρώτης γραμμής και βρίσκονται σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας, στις δύσκολες στιγμές που απειλείται η υγεία των πολιτών και όχι μόνο! Ευχαριστώ τα στελέχη του ΕΚΑΒ γενικά για την ουσιαστική προσφορά τους και την αποτελεσματική συνεργασία μας! Δηλώνω ρητά, ότι θα συνεχίσω κατ’αξίαν, να τους στηρίζω , όπως έπραξα διαχρονικά μέχρι σήμερα!»

Πηγή: thrakikiagora.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews