ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/2/18

Πάτρα: Ευχαριστούμε τους εθελοντές, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το ΕΚΑΒ και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Καρναβαλιού μας!Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

Πάτρα: Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί τους εργαζόμενους και τους εθελοντές
lepantortv.gr

Για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή του Καρναβαλιού

Η Δημοτική αρχή του Κώστα Πελετίδη με ανακοίνωση της στα Μέσα ενημέρωσης, ευχαριστεί για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων, τους εργαζόμενους του Δήμου και τους εθελοντές, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό & το ΕΚΑΒ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ένα ακόμα Πατρινό Καρναβάλι, το κορυφαίο της Ελλάδας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Χιλιάδες Πατρινοί και επισκέπτες απόλαυσαν ένα από τα καλύτερα Καρναβάλια των τελευταίων χρόνων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εργαζόμενους του Δήμου μας, που παρά την έλλειψη προσωπικού και τι μεγάλες περικοπές στους μισθούς τους, κινητοποιήθηκαν με όλα τα μέσα που διαθέτει ο Δήμος για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να διοργανωθούν με επιτυχία οι πολυάριθμες εκδηλώσεις, ενώ μετά το τέλος του Καρναβαλιού, παρέδωσαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την πόλη καθαρή.

Η φιλότιμη προσπάθεια των εργαζομένων του Δήμου, αξίζει τον έπαινο όλων των Πατρινών.

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες εθελοντές, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το ΕΚΑΒ και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Καρναβαλιού μας».Δημοσιεύτηκε 20/2/2018

Πηγή: lepantortv.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews