ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/2/18

Γνωριμία με το ΕΚΑΒ και το Γηροκομείο για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας ΙεράπετραςΠαρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

Γνωριμία με το ΕΚΑΒ και το Γηροκομείο για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας
radiolasithi.gr

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης (project) με θέμα «Δημόσιες υπηρεσίες και εθελοντικές ομάδες με κοινωνική προσφορά στην περιοχή της Ιεράπετρας» προσκάλεσε τον κύριο Αγγελάκη Γιώργο, πρόεδρο του Δ.Σ. του Γηροκομείου Ιεράπετρας και υπεύθυνο τομέα Ε.Κ.Α.Β. Ιεράπετρας.

Ο κος Αγγελάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και την Τρίτη 20/2 επισκέφθηκε το σχολείο. Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο την υπηρεσία του Ε.Κ.Α.Β. όσο και το Δημοτικό Γηροκομείο της περιοχής. Απεύθυναν στον καλεσμένο ερωτήσεις που είχαν προετοιμάσει και εκμεταλλευόμενοι τη διπλή του ιδιότητα ενημερώθηκαν για την ιστορία, τον τρόπο λειτουργίας, τη δράση και την προσφορά του Ε.Κ.Α.Β. και του Γηροκομείου στην τοπική κοινωνία.


Στην παρουσίαση – συνέντευξη παρευρέθηκαν οι εκπαιδευόμενοι και οι καθηγητές του σχολείου και το ενδιαφέρον όλων ήταν αξιοσημείωτο. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Αγγελάκη για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκληση του σχολείου και για την παραστατικότατη και απολύτως κατανοητή παρουσίαση και των δυο υπηρεσιών.

Πηγή: radiolasithi.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews