ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/2/18

ΑΔΕΔΥ: Επιστολή προς Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ό.Γεροβασίλη – Συγκρότηση ΕπιτροπήςΤετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews
Θέμα: Συγκρότηση Επιτροπής.

Σχετ.: το υπ’ αριθμ. 357/21-02-2018 έγγραφό σας


κυρία Υπουργέ,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σας ενημερώνει ότι στην Επιτροπή, που θα εξετάσει θέματα Δημόσιας Διοίκησης, μεταξύ των οποίων και την αξιολόγηση, θα συμμετέχει το Προεδρείο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Προϋπόθεση συμμετοχής μας στην παραπάνω Επιτροπή είναι η αναστολή από την πλευρά σας, άμεσα, των διαδικασιών αξιολόγησης, για όσο χρόνο θα διαρκέσουν οι εργασίες της Επιτροπής, που ήδη έχουν ξεκινήσει σε αρκετούς χώρους του Δημοσίου για το έτος 2018. Επ’ αυτού αναμένουμε την απάντησή σας το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να καθορίσουμε την τελική μας στάση.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΣ                  ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ

Πηγή: adedy.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews