ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/2/18

Με την Δ/νση του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης (νησιά Αιγαίου-μέλη σωματείου) συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ
Αθήνα 8-2-2018Θέμα: Συνάντηση με την Δ/νση ΕΚΑΒ Μυτιλήνης (νησιά του Αιγαίου-μέλη του σωματείου)

Την Δευτέρα 5/2/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Δ/νση ΕΚΑΒ Μυτιλήνης στο κτίριο της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ. Συμμετείχαν η Δ/ντρια κα Κωτούλα Χαρά, οι υπεύθυνοι των περιφερειών Β. Αιγαίου, Ν. Αιγαίου και Κυκλάδων καθώς και η γραμματειακή υποστήριξη του Παραρτήματος.
Σκοπός της συνάντησης, η οποία κράτησε 2 ώρες, ήταν η επίλυση καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους στους νησιωτικούς τομείς-μέλη του σωματείου, ο συντονισμός και ο σχεδιασμός για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Στελέχωση-Προγραμματισμός προσλήψεων
Για τους διασώστες που προσλήφθηκαν μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ αναμένεται οι ανανεώσεις των συμβάσεων εργασίας τους μέχρι 19/9/2018 (λήγουν στις 19/5/2018). Προγραμματίζεται μέσω του ίδιου προγράμματος PHILOS η πρόσληψη 40 διασωστών σε νησιά για δύο έτη.
Στην υπό έκδοση προκήρυξη για 40 μόνιμους διασώστες έχουν κατανεμηθεί για τα νησιά του Αιγαίου 9 θέσεις (5 Ρόδος, 2 Κως, 1 Κάλυμνος και 1 Ικαρία).

Κτιριακή υποδομή
Έχουν παραχωρηθεί χώροι για την  μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Σάμου και του Σύρου (ΚΕΦΙΑ). Βρέθηκε κτίριο στην Λέρο, εντός του Νοσοκομείου, το οποίο με τις κατάλληλες παρεμβάσεις θα μπορεί να φιλοξενήσει τον Τομέα του ΕΚΑΒ.

Κατανομή ασθενοφόρων της δωρεάς
Η πρόταση της Δ/νσης είναι η ενίσχυση του Τομέα Χίου με 1 ασθενοφόρο 4Χ4 και 2 ασθενοφόρα Μικρού Όγκου για την Μυτιλήνη. Θεωρούμε ότι χρειάζονται περεταίρω ενίσχυση με τουλάχιστον 2 ακόμη ασθενοφόρα ΜΟ σε Σύρο και Ικαρία.

Ρεπό και άδειες
Μετά την πρόσφατη ενίσχυση των τομέων με προσωπικό προγραμματίζεται η σταδιακή εξόφληση τους.

Συντονιστικά Κέντρα
Ο σχεδιασμός προβλέπει την δημιουργία δυο Συντονιστικών Κέντρων, ένα στο ΕΚΑΒ  Μυτιλήνης και ένα στο ΕΚΑΒ Ρόδου. Αρχικά θα μεταφερθούν στην Ρόδο οι κλήσεις από Κάλυμνο και Κω.
Ζητήσαμε την σύνδεση με internet και γραμμές Fax σε όλους τους τομείς.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Ο Γ. Γραμματέας
Μαθιόπουλος Γεώργιος
Κιτσόπουλος Αλέξιος
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews