ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/2/18

Αναζήτηση λύσης στο θέμα των αεροδιακομιδών από το Γ.Ν. ΘήραςΠαρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

Αναζήτηση λύσης στο θέμα των αεροδιακομιδών από το Γ.Ν. Θήρας
koinignomi.gr

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατοίκους της Θήρας και των Κυκλάδων συνολικά, και προσηλωμένη στην προάσπιση της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας και την προστασία του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού του Γ.Ν. Θήρας, η Διοίκηση του νοσοκομείου γνωστοποιεί τα παρακάτω:

Παρ’ ότι δημόσια, με δελτίο τύπου, το οποίο παρατίθεται,

«Όσο αφορά στο θέμα που προέκυψε στη συνέντευξη τύπου της ΑΕΜΥ Α.Ε., την Κυριακή 28/01/2018, σχετικά με το αεροσκάφος του ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού οφείλουμε να αποσαφηνίσουμε τα κάτωθι:

Ο διοικητής του Γ.Ν. Θήρας σε κανένα σημείο της ομιλίας του δεν αναφέρθηκε στο θέμα αυτό και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να ακυρώσει ή να αμφισβητήσει την προσφορά του συγκεκριμένου αεροσκάφους προς τους κατοίκους του νησιού, η οποία αποτελεί ιστορικά καταγεγραμμένο γεγονός. Όμως, οφείλει να διευκρινίσει πως η χρήση του αεροσκάφους δεν αποτελεί θεσμική αρμοδιότητα της Διοίκησης του Γ.Ν. Θήρας.

Παρ’ όλα αυτά και στο πλαίσιο της καλής διάθεσης της Διοίκησης του Γ.Ν. Θήρας να συμβάλλει στη διευθέτηση του ζητήματος, κατόπιν συνάντησης με το χειριστή του αεροσκάφους κο Γρατσία στο Γ.Ν. Θήρας και τηλεφωνικής επικοινωνίας τόσο με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Καρακατσιανόπουλο, όσο και με το διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κο Λιντζεράκο, θεωρεί ότι υπάρχει η διάθεση και των τριών πλευρών για συνεργασία με σκοπό την εξεύρεση οριστικής λύσης. Τόσο ο κος Καρακατσιανόπουλος, όσο και ο κος Λιντζεράκος δήλωσαν έτοιμοι να ανταποκριθούν σε τυχόν κάλεσμα της Διοίκησης του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά το ζήτημα και να βρεθεί η βέλτιστη λύση.»

στις 01/02/2018, καλέσαμε, εμμέσως πλην σαφώς, τη Διοίκηση του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, να αναλάβει πρωτοβουλία για συνάντηση με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, προκειμένου να εξευρεθεί οριστική λύση στο θέμα των αεροδιακομιδών από το Γ.Ν. Θήρας, με το αεροσκάφος ιδιοκτησίας του Ιδρύματος, η Διοίκησή του δεν ανταποκρίθηκε.

Ακριβώς επειδή η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας, θεωρεί τη συμβολή του αεροσκάφους του Ιδρύματος, πολύ σημαντική για τους κατοίκους του νησιού, ανέλαβε την πρωτοβουλία και έχει ήδη αποστείλει πρόσκληση σε όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς (ΥΠΑ, ΕΚΑΒ) και τη Διοίκηση του Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, σε κοινή σύσκεψη, στα γραφεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ

Δημοσιεύτηκε 8/2/2018

Πηγή: koinignomi.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews