ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/2/18

ΔΙΕΚ Τρίπολης: Ειδικότητα «Διασώστης Πλήρωμα – Ασθενοφόρο» ζητά ο Οδ. ΚωνσταντινόπουλοςΤετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης | Ειδικότητα “Διασώστης Πλήρωμα – Ασθενοφόρου” ζητά ο Κωνσταντινόπουλος
kalimera-arkadia.gr

Ερώτηση στη Βουλή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την έναρξη νέας ειδικότητας “Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου” στο Δ.ΙΕΚ Τρίπολης προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κ. Γαβρόγλου.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
Κύριε Υπουργέ,
Από το Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης, εστάλη στις 17.11.2017, προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  και τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, επιστολή με θέμα την «έναρξη νέας ειδικότητας “Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου” στο Δ.ΙΕΚ Τρίπολης κατά το εαρινό εξάμηνο 2018 Α΄».
Ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους τριάντα ένας καταρτιζόμενοι  και αναμένεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί σημαντικά ύστερα από την προκήρυξη του τμήματος για υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων.
Η Τρίπολη που βρίσκεται στο κέντρο της Πελοποννήσου, έχει ανάγκη από απόφοιτους εξειδικευμένους και πιστοποιημένους που θα απασχοληθούν στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα. Στις τοπικές κοινότητες της Αρκαδίας υπάρχουν καθημερινά συνάνθρωποί μας που χρειάζονται διακομιδή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ή στην Αθήνα.
Κόστος εξοπλισμού δεν υφίσταται καθώς η πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων πραγματοποιείται στο ΕΚΑΒ- Παράρτημα Τρίπολης και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.
                                                          
Ως εκ τούτων, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να γίνει η έναρξη της νέας εκατά το εαρινό εξάμηνο 2018 Α΄;

Δημοσιεύτηκε 5/2/2018

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews