ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/2/18

«Πάρε από 'δω το φορτηγό σου»: Το προσβλητικό σημείωμα σε ασθενοφόρο που κάνει τον γύρο του κόσμουΔευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
EKABNews

«Πάρε από 'δω το φορτηγό σου»: το προσβλητικό σημείωμα σε ασθενοφόρο που κάνει τον γύρο του κόσμου
lifo.gr

ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΗΤΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Όταν όλοι έβλεπαν ένα ασθενοφόρο και τραυματιοφορείς να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με ένα επείγον περιστατικό, εκείνη είδε απλώς ένα όχημα που της έκλεινε τον δρόμο. Θεώρησε, λοιπόν, σωστό να αφήσει σημείωμα πάνω στο ασθενοφόρο να παρκάρει αλλού...   

«Δεν με νοιάζει κι ολόκληρος ο δρόμος να καταστραφεί, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να παρκάρεις εδώ, ξεκούνα το βανάκι σου μακριά από το σπίτι μου», ήταν η αντίδραση της γυναίκας το σημείωμα και η απάνθρωπη συμπεριφορά της οποίας έκαναν τον γύρο του κόσμου, όταν μια από τους νοσοκόμους που βρίσκονταν στο περιστατικό φρόντισε με ένα Tweet να ενημερώσει για το συμβάν την αστυνομία του Staffordshire στη Βρετανία.

Σύμφωνα με την Katie Tudor που γνωστοποίησε το περιστατικό, η χρήση λεκτικής βίας από πολίτες προς οδηγούς ασθενοφόρων τείνει να γίνει συνηθισμένο φαινόμενο, κάτι που όπως λέει πρέπει να λυθεί, καθώς γεμίζει με περισσότερο άγχος το ιατρικό προσωπικό που καταφθάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κάθε που προκύπτει κλήση έκτακτης ανάγκης.  

Για το περιστατικό η Ένωση Ιατρικού Προσωπικού και Τραυματιοφορέων της χώρας προχώρησε σε ένα αυστηρό μήνυμα μέσα Twitter: "Δυστυχώς, όλο αυτό αποτελεί μία συμπεριφορά αποδεκτή μόνο από μικρόμυαλους ανθρώπους. Ζούμε σε θλιβερούς καιρούς". 

Πηγή: lifo.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews