ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/3/18

Διημερίδα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Ρόδου στο 2ο ΕΠΑΛ-2ο ΕΚ ΡόδουΤρίτη, 13 Μαρτίου 2018
EKABNews

Διημερίδα του ΕΚΑΒ Ρόδου στο 2ο ΕΠΑΛ-2ο ΕΚ Ρόδου
dimokratiki.gr

Οι Διευθυντές του 2ου ΕΠΑΛ και του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) ΡΟΔΟΥ, κύριοι Νταβέλλης Α. και Πέτρου Αργυρώ, φιλοξένησαν το ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ, σε διημερίδα (2 και 5/3/2018) για μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολικού συγκροτήματος στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης καθώς και προάσπισης της ασφάλειας του πολίτη κατά την οποία το ΕΚΑΒ Ρόδου εκπαιδεύει σχολεία, πολίτες και φορείς του νησιού.

Το σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών αφορούσε σε καταστάσεις που σχετίζονται με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, αντιμετώπιση τραυματισμών και παθολογικών περιστατικών, επείγουσες καταστάσεις καθώς επίσης και τη σωστή χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και άλλα πολλά.

12 Μαρτίου 2018 3:55 μμ |  Δήμητρα-Μαρίλια Φούρλα

Πηγή: dimokratiki.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews