ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/3/18

Ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Ενότητας ΕΚΑΒ-2Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018
EKABNews

Ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Ενότητας  ΕΚΑΒ-2
ekabsfika.blogspot.gr

2018/03

Συνάδελφοι,

Μετά την πρωτοφανή και αυθαίρετη, στα συνδικαλιστικά χρονικά, άρνηση του παρόντος Σωματείου να διεξάγει εκλογές στο νόμιμα οριζόμενο χρόνο και τη συστηματική αποφυγή της παρουσίασης οικονομικών απολογισμών στις γενικές συνελεύσεις, όπως υποχρεούται, ακολούθησε και δεύτερο τραγικό ατόπημα.

Στην προσπάθειά του να συγκαλύψει τις προαναφερθείσες παρανομίες του και να νομιμοποιήσει το ρόλο του στη συλλογική συνείδηση των εργαζομένων, προέβη στη διεξαγωγή μιας αβάσιμης και καθόλα απαράδεκτης κινητοποίησης, η οποία εξέθεσε τους εργαζόμενους στην κοινή γνώμη, αμαύρωσε την εικόνα τους απέναντι στους πολίτες και αλλοίωσε τις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων.

Το μόνο, δε, αποτέλεσμα των ανούσια επιθετικών αυτών πρακτικών ήταν η πλήρωση των ταμείων των ιδιωτικών εταιρειών και η ζημίωση του ταμείου των εργαζομένων κατά μερικές χιλιάδες ευρώ, ενδεχομένως,σε σύνολο….???? Άγνωστο μέχρι στιγμής…

Η Ριζοσπαστική Ενότητα καλεί όλους τους συναδέλφους να απαρνηθούν και να καταδικάσουν έμπρακτα τις φαύλες πρακτικές που έχουν υιοθετήσει τα μέλη του σημερινού Σωματείου προκειμένου να διασφαλίσουν εργασιακά, συνδικαλιστικά και άλλα οφέλη για τους ίδιους και να απαιτήσουν την κατάθεση άμεσα των οικονομικών απολογισμών, τους οποίους για δύο (2) συνεχόμενα χρόνια αρνείται να παρουσιάσει το Σωματείο στα μέλη του, όπως υποχρεούται, καθώς και την άμεση διενέργεια εκλογών, τις οποίες παράνομα δεν διενεργούν από τον Νοέμβριο του 2017.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews