ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/3/18

20 Βουλευτές ζητάνε την «Διακομιδή ψυχιατρικών περιστατικών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αντί των αυτοκινήτων της Αστυνομίας»Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018
EKABNews

Οι ερωτώντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν απαράδεκτη την πρακτική διακομιδής ψυχιατρικών περιστατικών σε νοσηλευτικά ιδρύματα με αυτοκίνητα της Αστυνομίας.

Ζητάνε νομοθετικές πρωτοβουλίες για ανάθεση αρμοδιοτήτων στις υπηρεσίες των νοσοκομείων και του υπουργείου Υγείας με σκοπό την ασφαλή και σύμφωνη με σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους διακομιδή ψυχικά ασθενών από αυτοκίνητα του ΕΚΑΒ!

Δεν γίνεται πουθενά λόγος για την ασφάλεια των διασωστών από τους ψυχικά ασθενείς !

Ερώτηση
Θέμα: Διακομιδή ψυχιατρικών περιστατικών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αντί των αυτοκινήτων της Αστυνομίας και δικαιώματα των ψυχικά πασχόντων
Κόμμα: ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Ημερομηνία: 14/03/2018
Υπουργεία: Υγείας
Υπουργοί: Ξανθός Ανδρέας (Υπουργός Υγείας)Καταθέτοντες: Βάκη Φωτεινή, Δημαράς Γεώργιος, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, Θεωνάς Ιωάννης, Ιγγλέζη Αικατερίνη, Καββαδία Ιωαννέτα (Αννέτα), Καρακώστα Ευαγγελία (Εύη), Κασιμάτη Ειρήνη (Νίνα), Καστόρης Αστέριος, Κοζομπόλη - Αμανατίδη Παναγιώτα, Κουράκης Αναστάσιος (Τάσος), Μιχελογιαννάκης Ιωάννης, Μπαλαούρας Γεράσιμος, Πάλλης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Αθανάσιος (Σάκης), Παπαφιλίππου Γεώργιος, Παυλίδης Κωνσταντίνος, Σαρακιώτης   Ιωάννης, Σκούφα Ελισσάβετ (Μπέττυ), Σπαρτινός ΚωνσταντίνοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews