ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/3/18

ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ-ΔΕΥΤΕΡΑ 22:00, Γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ Κρήτης μιλούν για τις άγνωστες πτυχές ενός δύσκολου επαγγέλματος


Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018
EKABNews

Tρέχουν για την άνθρωπο, παίζουν με τα δευτερολεπτά και θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τους την ζωή. Τα πληρώματα του ΕΚΑΒ Κρήτης κάνουν την δική τους υπέρβαση στους εξαιρετικά επικίνδυνους δρόμους του νησιού και σώζουν ζωές. Γιατροί και διασώστες από το ΕΚΑΒ Κρήτης μιλούν για την δική τους εμπειρία και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές ενός εξαιρετικά δύσκολου επαγγέλματος.
Οι φύλακες άγγελοι της ανθρώπινης ζωής ξεδιπλώνουν τις εμπειρίες τους και μέσα από ρεπορτάζ και εικόνες που κόβουν την ανάσα αποκαλύπτουν το πάθος τους για την προσφορά στην ανθρώπινη ζωή.
Απόψε στην εκπομπή Ώρα αιχμής φιλοξενούμε το ΕΚΑΒ Κρήτης και σας συστήνουμε τους ανθρώπους του μέσα από έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ Δευτέρα 05 Μαρτίου 22:00
CRETETV

Δημοσιεύτηκε στις 2 Μαρ 2018
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews