ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/3/18

Λήμνος: Ασθενοφόρο στο Μποβολέτειο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας με εκπαιδευτικό σκοπό!Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018
EKABNews

Λήμνος: Ασθενοφόρο στο Μποβολέτειο 3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας με… εκπαιδευτικό σκοπό!
limnosfm100.gr

Βιργινία Καρβέλλη

Σήμερα, Τετάρτη 14 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, οι πόρτες του Μποβολέτειου 3ου Νηπιαγωγείου Μύρινας άνοιξαν για να υποδεχτούν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το τριμελές πλήρωμά του!

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο του διασώστη και του ασθενοφόρου, να πάρουν απλά μαθήματα Πρώτων Βοηθειών και να μάθουν πότε και πώς τηλεφωνούμε στο ΕΚΑΒ.

Η παραστατικότητα, τα φανταστικά σενάρια και η βιωματική προσέγγιση που χρησιμοποίησαν στην παρουσίασή τους οι διασώστες εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Προϊσταμένη του σχολείου Μαρίνα Ράλλη, αναφέρεται: «Νήπια κι εκπαιδευτικοί ευχαριστούμε ολόψυχα τους διασώστες κκ Χρήστο Ολτούμη, Δημήτρη Ντάκουλα και Γιώργο Θεοχάρη για την αξέχαστη εμπειρία που μας χάρισαν. Ευχόμαστε ο Θεός να τους χαρίζει υγεία και δύναμη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία με την αγάπη και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει».

Βιργινία Καρβέλλη

Δημοσιεύτηκε 14/3/2018

Πηγή: limnosfm100.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews