ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/3/18

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς για τους δημόσιους υπαλλήλουςΔευτέρα, 5 Μαρτίου 2018
EKABNews

Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ (12.2014 - 1.2016) και νυν γραμματέας της ΝΔ Βασίλης Ξυπολυτάς απαντάει σε ερώτηση για αν υπάρχουν παραγωγικοί δημόσιοι υπάλληλοι

Όταν η ΝΔ ακούει τους Δημοσίους υπαλλήλους…
24wro.com.gr

Η καλύτερη απάντηση που έχουμε ακούσει από την ΝΔ για τους δημόσιους υπαλλήλους ήταν αυτή του Βασίλη Ξυπολυτά. Σε ερώτηση της ιστοσελίδας Thetoc για αν υπάρχουν παραγωγικοί δημόσιοι υπάλληλοι, ο νεαρός γραμματέας του κόμματος απάντα ότι…«όχι μόνο υπάρχουν αλλά είναι πολλοί αλλά ασφυκτιούν στο γενικότερο καθεστώς ακινησίας και έλλειψης κινήτρων στην εργασία τους, γι’ αυτό και τελικά είτε σωπαίνουν είτε τους εξαντλούν όλοι υπόλοιποι στην υπηρεσία τους».

Επιτέλους κάποιος στη ΝΔ που καταλαβαίνει τι γίνεται στο Δημόσιο.

Ο Βασίλης Ξυπολυτάς λέει επίσης  ότι πρέπει να δοθούν κίνητρα στους δημόσιους υπαλλήλους.Δηλαδή ότι το κράτος πρέπει να δώσει αξία στην εργασία τους, γι’αυτο πρέπει να υπάρχει αξιολόγηση.

Σε άλλο σημείο πάλι για τους δημοσίους υπαλλήλους λέει ότι είναι πεπεισμένος, από τη διοικητική του εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ότι ένα μεγάλο μέρος των δημοσίων υπαλλήλων θέλει να φέρει την ανατροπή από μέσα.

Πηγή: 24wro.com.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews