ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/3/18

Διήμερο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Διασωστών/Πληρωμάτων Ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Αθήνας


Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018
EKABNews

Facebook Εκπαίδευση ΕΚΑΒ

Άλλο ένα Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ, το διήμερο από 28 Φεβρουαρίου μέχρι και 1 Μαρτίου του 2018.

Επενδύοντας στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της Επείγουσας Προνοσκομειακής Φροντίδας στην ελληνική επικράτεια, των Διασωστών - Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, οι Εκπαιδευτές της Κεντρικής Υπηρεσίας, πραγματοποίησαν διαλέξεις και πρακτικές κλινικές ασκήσεις επάνω σε αντικείμενα Εκτίμησης Τραυματία και Αντιμετώπισης Μαζικής Αιμορραγίας, Ακινητοποίησης Πολυτραυματία, Διαχείρισης Αεραγωγού, Αντιμετώπισης Πνιγμού, Εξειδικευμένης Υποστήριξης Ζωής, Αντιμετώπισης Φυσιολογικού Τοκετού, Φλεβοκέντησης-Χορήγησης Υγρών, Αντιμετώπισης Εγκαυμάτων, Αντιμετώπισης Παιδιατρικού Τραύματος και Τηλεφωνικής Διαχείρισης Κλήσεων.

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες (Εκπαιδευτές και Εκπαιδευόμενους) για το πάθος με το οποίο αγκάλιασαν το πρόγραμμα, συνεχίζοντας να σηκώνουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά...About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews