ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/3/18

Σε Δημόσια Διαβούλευση η Πρόταση μοριοδότησης κριτηρίων που αφορούν στις εσωτερικές μετακινήσειςΣάββατο, 31 Μαρτίου 2018
EKABNews

Ξεκίνησε η δημόσια διαβούλευση στο FORUM του ΕΚΑΒ για την Μοριοδότηση κριτηρίων που αφορούν στις εσωτερικές μετακινήσεις.

Η υποβολή προτάσεων διαρκεί μέχρι τις 10 Απριλίου 2018.

Για να κάνετε παρατηρήσεις στο «Φόρουμ συζητήσεων για τους εργαζόμενους και τους σπουδαστές των ΙΕΚ του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας» θα πρέπει να εγγραφείτε.

Πρόταση μοριοδότησης κριτηρίων που αφορούν στις εσωτερικές μετακινήσεις

Στο πλαίσιο της αναγκαιότητας για κυκλικότητα σε όλες τις θέσεις εργασίας του προσωπικού που απασχολείται ως Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου και με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιχειρησιακές δυνατότητες της υπηρεσίας, τη δυνατότητα πρόσβασης όλων σε όλες τις θέσεις με βάση τις ικανότητες του καθενός, την αξιοκρατία, αλλά και την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου, κατατίθεται πρόταση μοριοδότησης κριτηρίων, που αφορούν στις εσωτερικές μετακινήσεις του προσωπικού.Πηγή: ekab.gr

Η απόφαση Δ.Σ. του ΕΚΑΒ  ΣΥΝ10/26-03-2018


ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ


Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ (ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ) ΣΕ 2 ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΟΣ

Α ΜΕΡΟΣ

Β ΜΕΡΟΣ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews