ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/3/18

Δύο απινιδωτές από το ΙΣΑ στον Δήμο Σουλίου για να καλύψουν τις ανάγκες, των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
EKABNews

Δύο απινιδωτές από το ΙΣΑ στον Δήμο Σουλίου
pamepreveza.gr

Οι οποίοι θα αξιοποιηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες, των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών του Δήμου

Την έμπρακτη στήριξή του, στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, έδειξε για άλλη μια φορά ο ΙΣΑ, ο οποίος με απόφαση του ΔΣ, μετά από εισήγηση του προέδρου Γ. Πατούλη, παρέδωσε σήμερα δύο απινιδωτές, οι οποίοι θα αξιοποιηθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών του Δήμου Σουλίου.

Τους απινιδωτές παράλαβε σήμερα από τα γραφεία του ΙΣΑ, η Δήμαρχος Σουλίου κυρία Σταυρούλα Μπραΐμη, η οποία εξέφρασε θερμές ευχαριστίες, για την άμεση ανταπόκριση του ΙΣΑ, στο αίτημα του Δήμου, για την ενίσχυση της υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων.

«Ευχαριστούμε θερμά τον ΙΣΑ, για την ευγενική του προσφορά, με την οποία ενισχύεται σημαντικά, τόσο η πρόληψη όσο και η αντιμετώπιση δύσκολων και δυσάρεστων περιστατικών υγείας των πολιτών που ζουν στα απομακρυσμένα χωριά του ορεινού και ιστορικού Δήμου Σουλίου. Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν σε εμφανή σημεία δημοτικών κτιρίων στην Κοινότητα Τσαγγαρίου και στην Κοινότητα Καρβουναρίου»», επισήμανε η κ. Μπραΐμη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, τόνισε τα εξής:

«Οι  γιατροί της Αθήνας, τα δύσκολα αυτά χρόνια για την πατρίδα μας, έχουν αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, με όλες τις δυνάμεις τους. Δυστυχώς οι  κάτοικοι των ακριτικών και ορεινών περιοχών της χώρας μας έχουν εγκαταλειφτεί από την επίσημη πολιτεία που αδυνατεί να καλύψει τις υγειονομικές τους ανάγκες. Πρέπει άμεσα  να υποστηριχθούν οι Μονάδες υγείας αυτών των περιοχών για να σταματήσουν να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.»

Δημοσιεύτηκε 15/3/2018

Πηγή: pamepreveza.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews