ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/3/18

Ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Θράκης απαντάει στις καταγγελίες των εργαζομένων και καταφεύγει στις εισαγγελικές αρχές!, Βίντεο


Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018
EKABNews

Συνέντευξη ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Θράκης Χρήστος Λίμας

Ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Θράκης απαντάει στις καταγγελίες και καταφεύγει στις εισαγγελικές αρχές!

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην εκφορά του λόγου μας καθώς η καλύτερη επιλογή αντίδρασης στην απώλεια ορισμένων προνομίων δεν είναι η δημιουργία ανασφάλειας στους κατοίκους εκτός και αν η όλη προσπάθεια στοχεύει στην συσκότιση των πραγματικών σκοπών που είναι η απαξίωση του ΕΚΑΒ συνολικά, η συκοφάντηση των διευθυντών και της διοίκησης με σκοπό την εκχώρηση μέρους της λειτουργίας σε ιδιωτικά συμφέροντα»

«Διοικητικά ανώτερος μου είναι ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο υπουργός που με τοποθέτησαν σε αυτή την θέση και τους συνιστώ να απευθυνθούν εκεί»

Ο Δ/ντης ΕΚΑΒ Θράκης κος Χρήστος Λίμας μερικούς μήνες πριν απαγόρευσε τις δηλώσεις σε ΜΜΕ και προσπάθησε να καθιερώσει προσκλητήρια… με την ανάληψη βάρδιας!ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΛΕΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ - ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ
deltatv.gr

Σε δικηγόρο απευθύνθηκε ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θράκης, ύστερα από τις καταγγελίες σχετικά με την απολύμανση των ασθενοφόρων και το καθεστώς εργασίας των υπαλλήλων. Ο Χρήστος Λίμας έκανε λόγο για ιδιωτικά συμφέροντα, προτρέποντας τους καταγγέλλοντες να απευθυνθούν στον Υπουργό Υγείας.

ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρ 2018

Πηγή: deltatv.gr

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews