ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/3/18

Χανιά: Τι δεν καταλαβαίνεις; Εκεί που πάρκαρες είναι η θέση του ασθενοφόρου!Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
EKABNews

ΦΩΤΟ: Τι δεν καταλαβαίνεις; Εκεί που πάρκαρες είναι η θέση του ασθενοφόρου!
parakritika.gr

Στο χώρο στάθμευσης του κλειστού γυμναστηρίου του Κλαδισσού υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης ασθενοφόρου, όπως τουλάχιστον προβλέπεται σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα σε κάθε περίπτωση που ενδεχομένως χρειαστεί κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα.

Ωστόσο, φαίνεται πως ορισμένοι, όχι μόνο αδυνατούν να καταλάβουν γιατί υπάρχουν αυτές οι θέσεις, αλλά παρκάρουν κιόλας το αυτοκίνητό τους, αδιαφορώντας για τις πινακίδες που απαγορεύουν τη στάθμευση!

Έτσι λοιπόν, λόγω του συγκεκριμένου οχήματος που βλέπετε στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο κ. Α.Κ., το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χρειάστηκε να κάνει μπόλικες… μανούβρες για να φύγει το βράδυ του Σαββάτου από τον Κλαδισσό και να ανταποκριθεί σε περιστατικό για το οποίο κλήθηκε από το κέντρο.

Δείτε λοιπόν…


Πηγή: parakritika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews