ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/3/18

Αλλαγή φρουράς στο ΕΚΑΒ Δυτ. Ελλάδας - Νέος Δ/ντης ο Ιορδάνης Αμπατζίδης


Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018
EKABNews

Πάτρα: Αλλαγή φρουράς στο ΕΚΑΒ Δυτ. Ελλάδας- Αναλαμβάνει ο Ι. Αμπατζίδης
gnomip.gr

Στην Πάτρα βρέθηκε χθες το πρωί ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους εργαζόμενους.

Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το νέο περιφερειακό διευθυντή του ΕΚΑΒ, τον ιατρό- διευθυντή Ιορδάνη Αμπατζίδη, ο οποίος με απόφαση της 7ης Μαρτίου έχει οριστεί στην θέση του περιφερειακού διευθυντή του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Αμπατζίδης πήρε τη θέση του επί σειρά ετών  επιτυχημένου περιφερειακού δ/ντή του ΕΚΑΒ Γρηγόρη Μπαράκου, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας.

Ο νέος διοικητής έχει πολυετή εμπειρία ως γιατρός του ΕΚΑΒ, έχει διατελέσει και εκπαιδευτής και τόνισε πως από την πλευρά του θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ με στόχο την παροχή πρώτων βοηθειών στον πάσχοντα πολίτη.

Ο νέος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Πάτρας Χαράλαμπος Κουλέτος ερωτηθείς από την «Π.Γ.» ανέφερε πως μετά τη δωρεά των 19 συνολικά ασθενοφόρων από το Ίδρυμα «Νιάρχος» πλέον δόθηκε λύση σ’ ένα σοβαρό πρόβλημα, εφόσον ο στόλος ήταν απαρχαιωμένος. «Ήταν ένας βραχνάς για μας που μετά την δωρεά του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος δόθηκε πλέον οριστική λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε», ανέφερε ο κ. Κουλέτος.

Μπορεί ο στόλος πλέον να εκσυγχρονίστηκε όμως παραμένουν ανάγκες σε ενίσχυση προσωπικού στον τομέα του Πύργου όπου το προσωπικό δεν επαρκεί και δεν μπορεί να πάρει ούτε τις άδειές του, αλλά και στον τομέα της Ζακύνθου.

Δημοσιεύτηκε 22/3/2018

Πηγή: gnomip.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews