ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/3/18

Βολιώτες επιχειρηματίες δωρίζουν μοτοσικλέτα στο ΕΚΑΒ
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018
EKABNews

Βολιώτες επιχειρηματίες δωρίζουν μοτοσικλέτα στο ΕΚΑΒ
magnesianews.gr

Μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού αποφάσισαν να δωρίσουν στο ΕΚΑΒ Βόλου Βολιώτες επιχειρηματίες, που συγκέντρωσαν χρήματα για το σκοπό αυτό.
Πρόκειται για το τουριστικό πρακτορείο itravel, δύο γυμναστήρια crossfit και fitnessfactory και το εστιατόριο Στάφυλος. Τα χρήματα για την αγορά της μεταχειρισμένης μοτοσικλέτας συγκέντρώθηκαν από εκδηλώσεις που έκαναν τα γυμναστήρια, ενώ οι άλλες επιχειρήσεις συμμετείχαν οικονομικά.

Το βάψιμο της μοτοσικλέτας έγινε δωρεά από την Lucas paint, ενώ τα κράνη για τον οδηγό και τον γιατρό του ΕΚΑΒ προσέφερε η Μαραγκουδάκης, εξοπλισμός μοτοσικλετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια μοτοσικλέτα Yamaha TDM 900 cc που είναι μεταχειρισμένη αλλά σε πολύ καλή κατάσταση.
Η μοτοσικλέτα εξετάστηκε από επιτροπή του ΕΚΑΒ από τη Θεσσαλονίκη, που την ενέκρινε και πλέον η δωρεά απομένει να εγκριθεί από το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ και στη συνέχει από το υπουργείο Υγείας, για να γίνει η παραλαβή της από το ΕΚΑΒ Βόλου.

Πηγή: magnesianews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews